Puljeopgaver

Puljeopgaver sikrer, at du husker det hele

Puljeopgaver sikrer, at du får det hele med

Har vi ikke alle nogle opgaver, som skal udføres på et tidspunkt, men det tidspunkt er bare ikke lige nu? Problemet med sådanne opgaver er, at de let kan blive glemt. Derfor har vi udviklet funktionen puljeopgave, som hjælper dig til at holde styr på de opgaver, der ligger og afventer, f.eks. hvis en reservedel først skal bestilles hjem.

Fordelen ved puljeopgaver er, at de er synlige for medarbejderne - i en separat liste - og på den måde kan tages ind, når det passer mellem de øvrige opgaver, eller når materialer er klar. Planlægningssystemet sikrer opgaverne flytter med frem i tiden, og ikke bliver glemt.

Medarbejderne kan selv oprette opgaver direkte til puljen, når de er ude på en opgave, eller sende resten af opgaven til pulje, hvis de ikke ved hvem der skal færdiggøre opgaven.  Puljeopgaver sikrer dermed, at der altid bliver fulgt op på opgaver, at kunden får udført hele opgaven - og at I får det hele med ved fakturering.

Få puljeopgaver på din løsning

Funktionen puljeopgaver er en del af modulerne Opgavestyring og Servicestyring, som fungerer via vores portalløsning, Mit IT-Effect.